2014. december 26., péntek

EMG 1283 RF SWEEP GENERÁTOR 2GHz GÉPKÖNYVE - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

EMG MÉRŐMŰSZEREK GÉPKÖNYVEI
Van amelyikből több darab is van, van amiből csak egy és van köztük igazi ritkaság is. Érdemes megvásárolni, hiszen az utolsó lehetőségek egyike, amikor még az eredeti, nyomtatott példány aukción feltünik.
Állapot: Sok közülük új, még több, amit már olvasott, használt valaki. Általában rendben vannak, nem hiányosak, megkímélt a külsejük. Nem néztem át oldalanként minden példányt, ami licitre került, úgy adom, ahogy van!
FONTOS!
Máshol is forgalmazom, a nyilvántartásuk nem naprakész, ezért a félreértések végett licitálás előtt érdeklődjön, hogy az adott példány megvan e.
A dokument-tárban fellelhető számos márkás gyártó szervizkönyve is: TEKTRONIX, HP, ROHDE, PHILIPS, SIEMENS, HAMEG, stb.
Jelezze, ha valamire szüksége lenne, ha megvan, felteszem.
Nézze meg a többi termékemet is.
Készletünkben több, mint 50 féle oszcilloszkóp és rengeteg más, hangfrekvenciás, nagyfrekvenciás  szignálgenerátor, spektrum analizátor, tápegység, stb. mérőműszer megtalálható
Egyedül álló a retro műszer kínálat.
 
Garancia a biztonságos vásárlásra! Ha licitál és megnyeri, valójában az ország legnagyobb használtműszer kereskedésében veheti át a terméket. A termék ismertető szerint itt bekapcsolhatja és saját maga, vagy az eladó segítségével tesztelheti. Meggyőződhet róla, hogy a készülék olyan e, mint amire licitált. Nincs félrevezetés, átejtés, hiszen az átvétel helyén bármikor megtalálhat.
Garancia: A termkismertető szerint10 nap cseregarancia az átvételtől számítva. A cseregarancia ideje alatt történő fatális hiba esetén az aukciós árat beszámítva egy másikra cserélem. Ennek részleteit a konkrét árúra vonatkozóan átvételkor megbeszéljük.
A cseregarancia időn túl sincs gond. Bármilyen probléma esetén választhat a következő szolgáltatások közül: Oszcilloszkópot javítok, adok, veszek, cserélek!
 
Termék átvétel
A nyertes részére a személyes átvétel, valamint teszt a termék ismertető alapján, munkaidőben, egy elektronikai üzletben (10-17h) biztosított!
Ha a terméket valami miatt nem tudja 10 napon belül személyesen átvenni, a vételárat átutalva a tranzakció a Vatera felé lezárható. Előreutalás után a terméket betesszük a raktárba, ahonnan bármikor elviheti, vagy küldhet érte ismerőst, futárt!
A személyes átvételt preferáljuk, mert a csomagolás, postázás körülményes, de ha nincs más lehetősége, a felmerülő költségek vállalása és előre utalás után postával elküldjük!
A nagy súlyú, nagy méretű és törékeny termékre ez a lehetőség nem vonatkozik!
Köszönjük a megértését.


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2015-01-15 12:24
. EMG 1283 RF SWEEP GENERÁTOR 2GHz GÉPKÖNYVE - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése