2014. december 27., szombat

12 doboz készségfejlesztő játékritkaság 1980-ból - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Kedves vásárlóm! A megvásárolt termékeiért (maximum 25 kilogrammig ) csak 300, -Ft-nyi szállítási díjat kérek, ha az Ön lakhelyén is van webox csomagkiadó terminál, s oda kéri a küldeményt. (Kérem, nézze meg ezt a webox. hu oldalon! ) Ezek országszerte a nagyobb városokban már megtalálhatóak, kezelésük roppant egyszerű. A szállítási idő gyors, de nem  viszik ki házig a csomagot, hanem a webox termináltól --- ahol saját magam rakom be a csomagterminálba --- az Ön lakóhelyére, a helyi webox csomagkiadó terminálig. Önnek semmilyen plusz költségébe nem kerül a csomagnak az automatából történő felvétele.
Az aukció tárgya:
a fotókon látható játék
Szállítási lehetőségek:
Személyes átadás elsősorban Budapesten a XI. és I. kerületben, ill. a pesti belső kerületekben: V, VI, VII, VIII, IX. Szükség esetén, előzetes egyeztetést követően más helyszín is megoldható.
Postai úton a vételár és a (mindenkori postai díjszabás szerinti) postaköltség (ajánlott levél: 710, -Ft) bankszámlámra történő megérkezését követően ajánlott levélként postázom.
A webox futárszolgálat csomagterminál hálózatán keresztül (lásd: webox. hu honlapját) csomagonként max. 25 kg-ig 300, -Ft-ért küldöm el akár budapesti, akár vidéki vevőm részére is, aki nem ragaszkodik a házhozszállításhoz, hanem érte tud menni a lakóhelyén lévő webox terminálhoz. Ez a rendszer teljesen hasonló a Magyar Posta által kialakított posta-csomagpont szolgáltatáshoz.


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2015-01-16 20:30
. 12 doboz készségfejlesztő játékritkaság 1980-ból - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése