2014. szeptember 23., kedd

Samsung S7582 Galaxy S Duos 2 kijelzővédő fólia - Jelenlegi ára: 340 Ft

BUBORÉKMENTESEN EGYSZERŰEN FELRAKHATÓ, HA ELRONTOTTA VISSZAVEHETŐ ÉS ÚJRAPOZICIONÁLHATÓ!!! EMELLETT A FELHELYEZÉST KÖVETŐEN AZONNAL HASZNÁLHATÓ ÉS SZINTE ÉSZREVEHETETLEN, VÍZTISZTA FÓLIA.
Az alábbi linken található videó a fólia felrakását hivatott bemutatni és nem az eladásra kínált fóliát szemlélteti.
klikk ide: a 2 rétegű fólia felhelyezésének videója
MAGYARORSZÁGRÓL, KÉSZLETRŐL AKÁR MÁSNAPRA A MAGYAR POSTA DÍJSZABÁSA ALAPJÁN A VÁSÁRLÓ KÉRÉSÉNEK MEGFELELŐEN.
A KIJELZŐ ÉRZÉKENYSÉGÉT NEM BEFOLYÁSOLJA, ÚGY TUDJA HASZNÁLNI A KÉSZÜLÉKÉT, MINT A FÓLIA FELHELYEZÉSE ELŐTT.
1 termék = 1db vastag kétrétegű kijelzővédő fólia
Ezen aukción 1db termék vásárlása esetén 1db előlapi vastag, kétrétegű, víztiszta kijelzővédő (képernyővédő) fóliát kap.
Hogyan kell felhelyezni a fóliát?
Ezt a fajta vastag fóliát matricaszerűen kell felhelyezni a készülék kijelzőjére, ami azt jelenti, hogy a hordfelületről el kell távolítani a védőfóliát, majd ezt követően kell a kijelzőre felhelyezni.
A fólia felhelyezhető úgynevezett száraz, vagy akár vizes módszerrel is. A vásárlást követően - a környezetvédelmet, valamint környezettudatosságot szem előtt tartva - mindkettő felrakási módszer útmutatójának linkjét e-mail üzenetben juttatom el a vásárlónak.
Figyelem: a fólia pozíciója a száraz technikájú felhelyezést követően is módosítható.
Mit jelent az, hogy a fólia ultravékony?
Kb. 50 mikron vékonyságú fóliát jelent, amit felhelyezve szinte észre sem lehet venni. Technikája ugyanaz, mint a 3 rétegű fóliáknak.
Ez a fajta fólia mérsékelten karcálló. A bankkártyás felhelyezés során mindenképpen pl. papír zsebkendő használata javasolt, mert annyira elnagyolt a bankkártya szélének eldolgozása és annyira kemény az anyaga, hogy már felrakás során megkarcolhatja a fóliát.
Ez a fajta fólia csak és kizárólag a karcok ellen nyújt védelmet, semmilyen egyéb extra tulajdonsággal nem rendelkezik.
Ha mégsem ilyen fóliát szeretne?
Amennyiben nem ilyen fóliát szeretne a készülékére vásárolni, úgy javaslom, tekintse meg az erre a típusra eladásra kínált termékeimet.
Klikk ide: Az összes futó aukciómat itt nézheti meg
A keresést oly módon tudja szűkíteni vagy módosítani, hogy ha a linken található képernyő aljára lemegy és bal oldalt a "kulcsszó"-hoz beírja a keresett típus számát vagy nevét (pl. Samsung Galaxy S2 vagy Samsung i9100).
Amennyiben nem talál megfelelő fóliát, vagy nem tud dönteni, kérdezzen nyugodtan és tudásomnak megfelelően a lehető legrövidebb időn belül válaszolok felmerült kérdésekre.
Milyen további lehetőségei vannak, ha másfajta fóliát szeretne vásárolni?
Lehet készleten többféle fóliám vagy igény esetén, kérésre majdnem minden esetben be tudom szerezni a keresett fajtát, mint például:
- 3 rétegű "vastag" víztiszta;
- 3 rétegű "vastag" tükör/tükrös;
- 3 rétegű "vastag" privacy (betekintés ellen védett, ami azt jelenti, hogy bizonyos szögből nézve már nem lehet látni a kijelzőt);
- 3 rétegű "vastag" ujjlenyomatmentes. Ez a fajta fólia a MATT tulajdonsága révén tükröződésmentes és ragyogásmentes tulajdonsággal is rendelkezik.
Prémium kategóriás fóliákat is be tudok szerezni, mint pl. a 3M kínálatában megtalálható Vikuiti fólia különböző fajtáit, amelyek a vásárlói igények alapján kerültek kifejlesztésre.
A fólia főbb tulajdonságai:
- buborékmentesen könnyen felhelyezhető, a fólia pozíciója a felhelyezést követően is módosítható
- kb. 50mikron vékony;
- közepesen karcálló;
- méretpontos: az adott típusú készülékre géppel van kivágva;
- nagyon magas tapadási készséggel rendelkezik, de bármikor egyszerűen és maradéktalanul eltávolítható;
- üveg-tiszta átláthatóság, sima felület a felrakás után azonnal (nem kell órákat várni míg tiszta, átlátható lesz a kijelző);
- nem ront az érintőképernyős telefonok "érzékenységén";
- különösen ajánlott és alkalmas nagyfelbontású kijelzőkhöz.
Néhány fontos információ:
- a VATERA-n történő vásárlási folyamat során a postázási cím igény szerint módosítható, így minden esetben a valós postázási címet kérem megadni. Kérem, hogy ne a vásárlást követő napokban e-mail üzenetben történjen címmódosítás, mert lehet, hogy akkorra már postázásra kerül a termék.
- a vásárlást követően az aukciós oldalon regisztrált e-mail címre érkezik 2db vásárlással kapcsolatos üzenet (kérem ellenőrizze, hogy a regisztrált e-mail címe él-e még)
- Az egyik üzenetben az aukciós oldal üzemeltetője értesíti a vásárlásról.
- A másik üzenetben minden szükséges információ (szállítási feltételek, bankadatok, számlaszám, postaköltségek, garanciák, stb. ) szerepel. Ezen túl szerepel benne egy internetes elérési útvonal, ahol megtekintheti képekkel, egy rövid leírással és egy videóval a fólia felrakásának részleteit.
- A postaköltség összegével és a szállítással kapcsolatban minden információt megtalál a "Szállítási és garanciális feltételek" fülre kattintva.
- Amennyiben a kedves vásárló az aukció lezárását követő 1 héten belül nem jelentkezik (tehát eredménytelen a kapcsolatfelvétel), akkor automatikusan negatív értékelést kap és az aukciós oldalt üzemeltetőjét értesítem erről.
Fizetés és számlaadás:
Minden esetben számla kerül kiállításra a megrendelésben megadott névre. A számla a vásárlás ellenértékének beérkezése napján kerül kiállításra és e-mail útján PDF formában kerül kiküldésre. Papír alapon nem küldünk számlát.
A vételárat és a szállítási költséget csak átutalással lehet rendezni egy MKB-nál vezetett bankszámla javára.
A fizetés utalás esetén díjmentes.
FIGYELEM: Számlára történő pénztári befizetés esetén a bank által felszámításra kerülő pénztári befizetés bankköltsége a vásárlót terheli (jelenleg 430Ft), így a vásárlónak a vételár+postaköltség összegén felül ennyivel többet kell befizetni.
Szállítás:
Több terméket is postázok egyben így több tétel vásárlása esetén a küldés költségén is tud spórolni, mivel minden esetben csak 1 postaköltség a fizetendő, mennyiségi korlát nincs.
A termék Magyarországról, postai úton kerül küldésre a vevő kérése szerint, így a vásárlást követő 1-2 napon belül kezében lehet a vásárolt termék.
A feltüntetett díjon kívül NINCS egyéb költség. Így minden esetben a vételár + a választott küldési forma költsége az utalandó vagy számlára befizetendő összeg.
Mindenkinek jó licitálást és vásárlást kívánok.

Jelenlegi ára: 340 Ft

Az aukció vége: 2014-10-13 23:08
. Samsung S7582 Galaxy S Duos 2 kijelzővédő fólia - Jelenlegi ára: 340 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése