2014. június 30., hétfő

MCM trendi hátizsák nem csak túrához 4 színben - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

A fotók alapján válassza ki hogy melyik táskát szeretné megrendelési ( pl. 3. fotó)
Mielőtt leüti terméket érdeklődjön hogy a kíván szín elérhető-e?
Kérek minden érdeklődőt csak akkor akkor üsse le, ha meg is szeretné vásárolni a terméket! Amennyiben leütés után mégis meggondolná magát az  negatív értékelést von maga után. Kérem legyen korrekt.
Vásárlási feltételek:
A AA minőségi replica táskák külföldi nagykereskedelmi hálózat regisztrált forgalmazójától származnak.   Az értékesítés során közvetítői szerepben magánszemélyként veszünk részt a forgalmazó és a végfelhasználó között. Minden esetben vállaljuk a teljes kiszolgálást és közvetítést a rendelés leadásától a kézbesítés visszaigazolásáig.
Szállítási idő a kifizetés után a megrendelést követő visszaigazolás után számított 10-15 nap. Átlagosan 2 hét. garantáltan 30 nap. Elkeveredett küldemény esetén postára adást követően 30 nap után 100% pénzvisszafizetési garanciát adunk.
Fizetési lehetőségek:
Banki átutalás vagy bankfiók pénztári befizetés, postai sárgacsekken bankszámlára. Az átutaláshoz szükséges adatokat a vásárlás után e-mail üzenetben megküldjük. Fizetési határidő a vásárlás konkrétizálásától számított 3 munkanap.
Szállítás:
Küldföldről érkező standard postai küldeménynek szállítási díja nincsen. Minden küldemény státusza nyomonkövethető.
A vásárlás véglegesítésével a Vevő jelen tájékoztatásokat egyetértésével automatikusan jóváhagyja és elfogadja a benne fogaltakat megértette és tudomásul vette.
Jelen tájékoztató tartalmi változtatásának jogát fenntartjuk.
Kapcsolattartás kizárólag e-mailben! Minden kérdésére válaszolok! Köszönöm!
Kérem fentiek tudatában rendeljen.


Jelenlegi ára: 15 999 Ft

Az aukció vége: 2014-07-21 08:50
. MCM trendi hátizsák nem csak túrához 4 színben - Jelenlegi ára: 15 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése