2014. június 28., szombat

Kislány napozók, 4 db, SCAMP, F&F, 1 Ft, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képeken látható, 4 db-os kislány napozócsomag. Más-más méret van írva bele, de a kislányom kb. 80-as méretekkel hordta másfél évesen.
1 db SCAMP, beleírt méret: 86 (sztem kisebb)
2 db F&F, beleírt méret 6-9 hó, 74-es, de tuti, hogy nagyobb (HIBA: a csíkoson elöl van valami kajcsifolt és nem tudom, hogy kijön-e, kérlek ezt vedd figyelembe)
1 db inExtenso, beleírt méret 94 cm, de jóval kisebb.
A licit 1 Ft-ról indul, nincs minimálár.
Kérlek, hogy az üzletet észszerű határidőn belül bonyolítsuk le. Amennyiben fizetési haladékra van szükséged, kérlek licit előtt egyeztessünk. Kérném azt is, hogy az aukció zárását követően legkésőbb 3 napon belül vedd fel velem a kapcsolatot még akkor is, ha fizetni csak később tudsz, hogy tudjam, komolyak a szándékaid....: -)
Személyes átvétel Budapest VII. kerületében, havonta egyszer esetleg Nagykőrösön, hozzám igazodva. Nem tudom sehová elvinni a rucikat és fel kell jönni érte a 3. emeletre. Kérlek, hogy ennek tudatában licitálj!
Postázás KIZÁRÓLAG AJÁNLOTT KÜLDEMÉNYKÉNT, előre utalást követően. Sima postát semmilyen körülmények között nem vállalok, az átutalás beérkezését követően legkésőbb az első munkanapon postázok.
Amennyiben kérdésed van, kérlek licit előtt tedd fel, igyekszem válaszolni!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-07-10 21:00
. Kislány napozók, 4 db, SCAMP, F&F, 1 Ft, NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése