2015. április 29., szerda

Dew Mall - dohány ízű e-liquid - 10 ml - Jelenlegi ára: 990 Ft


EREDETI!  Megbízható forrásból származó termékek                   
Dew Mall - dohány ízű e-liquid - (10 ml) az esmokeshop-tól.
Karakteres, félszáraz, cigaretta íz. Sokak kedvence! A jól ismert Parmal e-liquid utóda.
PG/VG arány: 60 % PG, 40 % VG
kiszerelés:
10ml
e-liquid erősség:
nikotinmentes
Fogy. egységár: 99 Ft / ml
MELLOW DEW PRÉMIUM E-LIQUIDEK AZ ESMOKESHOP-TÓL.
Az elektromos cigaretta iránt egyre növekvő igény folyamatos fejlesztésre készteti a gyártókat. Az elmúlt pár évben óriási fejlődést tapasztalhattunk az e-cigaretta készülékek minőségében, használhatóságában.   Az import termékek minősége, összetevőinek ellenőrzése szinte lehetetlen, így a MELLOW DEW alapítói hamar felismerték, hogy az igazi élményt nyújtó e-cigarettázáshoz, és a megbízható e-cigi készülékekhez olyan folyadékok kellenek, aminek ismerjük az eredetét, összetevőit, és rajongunk az ízéért. Intenzív fejlesztés és tesztek eredményeként születtek meg a MELLOW DEW prémium e-liquidek.
MELLOW DEW KÖTELEZETTSÉGVÁLLALÁS
MINŐSÉG Nem használunk kimondhatatlan nevű, mesterséges adalékokat, mindig frissen készített folyadékot kínálunk.
BIZTONSÁG Európai gyártók élelmiszeripari/gyógyszeripari minőségű alapanyagait használjuk. Üzemünk a HACCP minőségbiztosítási rendszer szerint működik.  ÍZVILÁGA népszerű dohány és mentol ízeken kívül sok más, izgalmas íz várja az újdonságokra nyitott, ínyenc e cigarettázókat. Az ízek fejlesztésében a fogyasztók is segítenek minket véleményükkel, javaslataikkal. A MELLOW DEW soha nem pihen. Folyamatosan kutatja, fejleszti az új ízeket, hogy valódi, változatos élményt nyújtson a használóknak.
AZ SGS VIZSGÁLTA A MELLOW DEW E-LIQUIDEK MINŐSÉGÉT
Az SGS: a világ vezető minőségellenőrző, vizsgáló és tanúsító szervezete. A vállalatot világszerte a minőség és a tisztesség példaképeként tartják számon. Több mint 70 000 alkalmazottal, világszerte több mint 1350 irodát és laboratóriumot működtetnek.
                                                           



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2015-05-12 06:18
. Dew Mall - dohány ízű e-liquid - 10 ml - Jelenlegi ára: 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése