2015. január 26., hétfő

QUECHUA gyerek vízhatlan kabát - Jelenlegi ára: 2 300 Ft


JVruhazat
azaz
JÓRAVALÓ RUHÁZAT
Folyamatosan bővülő kínálat
Folyamatosan töltök fel használt, de kiváló állapotban lévő márkás ruhákat, érdemes tehát körülnézni a további aukcióim között is.
Rugalmasság
A szállítási és fizetési módok széles palettájából választhatod ki a Neked legkényelmesebbet, a személyes átvételtől kezdve az elsőbbségi levélként történő kézbesítésen keresztül az utánvételes csomagatomatába történő feladásig (lásd: szállítási és garanciális feltételek a termék adatlapon)
Alacsony szállítási díjak
Kereskedőként és a Magyar Posta szerződött partnereként Nálam az általános díjszabáshoz képest alacsonyabb szállítási költséggel számolhatsz, mint más eladók esetében
Pl. 1 kg-os csomag házhoz történő kézbesítése: 1. 190 Ft helyett NÁLAM CSAK 850 Ft
JELEN AUKCIÓM TÁRGYA:
QUECHUA NOVADRY, gyermek vízhatlan, vékony kabát.    
MÉRETEK
Teljes hossz.: 57 cm
A nyak felső szegélyétől a ruha alsó végpontjáig mért távolság. A magas nyak, garbó és gallér hosszát nem mérjük hozzá.
Mellszélesség: 45 cm
A felsők kiterített állapotában, jellemzően a két hónalj között mérjük.
Ujjhossz: 66 cm
Vállszélesség: - cm
Ha a ruházaton vállvarrás található, akkor ujjhosszként a vállvarrás és az ujj végpontja között mért hosszt adjuk meg. Vállvarrás esetén feltüntetjük a vállszélességet is, amit a nyak felső szegélye és a vállvarrás között mérünk. Ha nincs vállvarrás, akkor a nyak felső szegélyétől az ujj végpontjáig mért teljes hosszt tüntetjük fel.
 Több termék egyidejű rendelése esetén a termékek tömege alapján a lehető legalacsonyabb szállítási költséggel postázom a csomagot.
Alacsonyabb árfekvésű termékek esetében, min. 3 pozitív értékeléssel rendelkező felhasználók részére akár sima elsőbbségi levélként is postázok, továbbá többféle szállítási mód közül választhatsz, ezáltal a szállítási költségek jelentősen csökkenthetőek (pl.: csomagautomatából történő felvétel)
Személyes átvételre lehetőség Debrecenben, kizárólag 3. 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Vaterafutár igénybevétele esetén olyan szállítási címet kérek megadni, ahol a futár munkaidőben át tudja adni a csomagot a címzett részére.
150126-11



Jelenlegi ára: 2 300 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 11:12
. QUECHUA gyerek vízhatlan kabát - Jelenlegi ára: 2 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése