2014. július 27., vasárnap

Kiromed Prof gerincnyújtó pad - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladó Keveset használt KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad! Garanciális!! Vásárlás ideje: 2014 Január 20, 12 hónap Garanciával, kiegészítő eszközökkel nagyon jó állapotban átadó. A padon egy kis anyag foszlány található. Az utolsó képen látható is.
Méretek, és teherbírás:
Magasság: 147-198cm
Terhelhetőség: Max 130 Kg
Alapterület: 70x200 cm
Magasság: 50cm
Szállításí Méret Csomagolva 112x34x51 cm
Súly 34Kg.
A gerincnyújtó pad össze van szerelve, átvétel inkább személyesen Budapest 18 kerületében, de kérésre Futárszolgálattal tudom a vevő terhére küldeni!! Futár árak: Kb.   3500-4500. -
Termékleírás A KiroMED Prof egy igazi gerincprofesszor: azoknak nyújt megoldást, akik nehezebben mozognak, gyengébb fizikai állapotban vannak, erősebb fájdalmakkal, állandósult gerincproblémával, gerincsérvvel küzdenek. A Prof gerincnyújtó pad rendszeres használata számos egészségügyi előnyt biztosíthat.
Eredményesen kezelhető a már kialakult porckorongsérv is, valamint javítja a belső szervek vérkeringését, az anyagcsere folyamatokat, segít megszüntetni a kisízületek félficamait, enyhíti a visszeres panaszokat. Használatával jól kezelhetők a kopásos és degeneratív elváltozások, a csigolyaelcsúszás és a gerincferdülés, hatékonyan enyhíthetők és megszüntethetők a derékfájdalmak, karbantartja az agyi ereket, csökkentheti a stroke (szélütés) kialakulásának esélyét.
A gravitációs padon való függeszkedés térdben hajlított testhelyzetben történik, ezáltal kíméli a bokaízületeket hisz a húzóerőt okozta terhelést megosztja a bokán és a térd alátámasztási pontjain. Vezérlése elektromos, a dőlésszög fokozatosan állítható, így önállóan, segítség nélkül is egyszerűen kezelhető fizikai erő nem szükséges a dőlésszög állításához. A mechanikus gericnyújtó padokhoz képest, melyek közel álló helyzetből indítják a fordítást a KiroMED Prof pad vízszintes, fekvő pozícióból indul. Ezért sokkal könnyebb a használata, kényelmesebb és komfortosabb érzést ad. Nagyméretű könnyen elérhető kapaszkodóval rendelkezik, mely növeli a biztonságérzetet. A KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad helyigénye lényegesen kisebb a mechanikus padokhoz képest. Fekvő felülete extra széles, így kényelmes felületet biztosít nagyobb testűeknek is.
Könnyedén mozgatható és modern megjelenésű. Áramszünet esetén is biztosított a biztonságos működés, beépített akkumulátorának köszönhetően, így nem történhet meg, hogy áramellátás megszünése miatt Ön függesztett állapotban marad és nem tud kiszállni. A Prof Pad használata A KiroMED Prof gravitációs gerincnyújtó pad használata lényegesen egyszerűbb a mechanikus, kézzel mozgatott padokhoz képest. Mivel a KiroMED Prof elektromos mozgatású, nem a mérleghinta elvén működik, így nem érzékeny a testsúly eloszlására sem. Nem történhet meg, hogy pontatlan beállítás miatt túlbillen és fájdalmat, sérülést okoz az ízületekben. Egyszerűen ráülve, a lábat befogva, már kezdődhet is a kezelés. A távirányító gombját addig nyomjuk, míg a kívánt, kellemes szögbe érünk. A kezelés végeztével a gravitációs padot vissza állítjuk a távirányító segítségével a kiinduló pozícióba, oldjuk a láb rögzítését és könnyedén kiszállunk.


Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2014-08-17 00:19
. Kiromed Prof gerincnyújtó pad - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése