2014. május 26., hétfő

Dr. Gecső Ervin - Kiss Lajos: Készüljünk az éretts - Jelenlegi ára: 600 Ft

Dr. Gecső Ervin - Kiss Lajos: Készüljünk az érettségire! Fizika
Raktári szám: 001870
ISBN: 9638078103
Kiadás éve: 1993
Kiadó: Calibra Kiadó
Méret: 140*200 mm, 103 oldal
Állapot: papírkötés, jó
Az egyetemeken továbbtanulni szándékozóknak két tantárgyból felvételi vizsgát kell tenni. A legtöbb esetben a fizika az egyik tantárgy.
A leendő orvos, fizika-, matematika-, kémia-, technikatanár, a sokféle mérnök, a kutató fizikus, biológus, vegyész és a sokféle műszaki főiskolán próbálkozó jelölt számára a fizika kötelező felvételi tárgy. Ez azt is maga után vonja, hogy ebből a tantárgyból érettségi vizsgát kell tenni. Mind a felvételi írásbeli vizsgán, mind az iskolai érettségi vizsgán fizikából hasonló feladatokat kell megoldani.
Már 10 éve a gimnáziumokban egy feladatgyűjteményből jelölik ki központilag az írásbeli tételeket. (A könyv címe: Gimnáziumi összefoglaló feladatgyűjtemény, Fizika. Raktári száma: 81304, tankönyv, kiadja a Tankönyvkiadó Vállalat)
Sajnos ez a feladatgyűjtemény nem segíti a felkészülést az érettségi vizsgára, mert nem ad visszajelzést a gyakorlónak arról, milyen mértékben volt eredményes a gyakorlás, milyen ismeretek körében keresse a megoldáshoz vezető utat.
Szeretnénk segíteni a fizikából érettségi vizsgára készülő gimnazista diákoknak azzal, hogy közreadjuk azokat az érettségi tételeket és megoldásaikat, melyeket ebből a feladatgyűjteményből eddig kitűztek, s további 20 olyan tételsort - természetesen megoldásait is -, melyekhez hasonlót kitűzhetnek a jövőben, azaz megfelelnek az érvényes Gimnáziumi Érettségi vizsgaszabályzat előírásainak.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 600 Ft

Az aukció vége: 2014-06-16 03:35
. Dr. Gecső Ervin - Kiss Lajos: Készüljünk az éretts - Jelenlegi ára: 600 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése